Stooseflow Blauwdruk

Een volledig uitgewerkt en gemakkelijk overdraagbaar idee voor software

Software is complex en daardoor soms ongrijpbaar, vooral als het gaat om de overdracht aan softwareleveranciers. Met een Stooseflow Blauwdruk maak ik jullie software-idee concreet, tastbaar en gemakkelijk overdraagbaar. Dit zorgt ervoor dat precies duidelijk is wat er nodig is, waardoor misverstanden en foute keuzes worden geminimaliseerd en jullie effectiever kunnen communiceren met softwareleveranciers.

Verder lezen
 • Betere overdraagbaarheid

  Jullie software-idee wordt tastbaar en concreet door heldere specificaties, waardoor misverstanden en miscommunicatie met softwareleveranciers worden verkleind.

 • Tijd- en kostenbesparing

  Alle vereisten en specificaties worden vooraf duidelijk vastgelegd, waardoor fouten en wijzigingen tijdens de ontwikkelfase worden verminderd en tijd en kosten worden bespaard.

 • Optimale gebruikerservaring

  De software kan vóór de ontwikkeling worden getest, waardoor problemen vroeg worden opgelost en de software naadloos aansluit op de gebruikersbehoeften.

Welke stappen we doorlopen tijdens
mijn Stooseflow Blauwdruk

Om jullie software-idee optimaal uit te werken en dit zo goed mogelijk overdraagbaar te maken, doorlopen we tijdens een Stooseflow Blauwdruk de volgende stappen. Deze stappen zijn gericht op het definiëren van de vereisten, het visualiseren van het concept en het opstellen van gedetailleerde specificaties.

 • 1. Ontdekken wat jullie idee is en behoeften zijn

  Tijdens een gesprek ontdekken we wat jullie software-idee is en jullie specifieke behoeften, zodat we een goede basis leggen voor de blauwdruk.

 • 2. Maken van een tekstuele Blauwdruk

  Ik maak een eerste tekstuele Blauwdruk waarin specificaties helder worden vastgelegd, die we samen afstemmen en aanpassen totdat hij definitief is.

 • 3. Maken van een visuele Blauwdruk, indien gewenst

  Indien gewenst, maak ik een visuele Blauwdruk die duidelijk laat zien hoe alles met elkaar verbonden is en hoe de software moet worden ingericht.

 • 4. Opleveren en verder helpen als dat nodig is

  Ik lever de Blauwdruk op en bied aanvullende hulp als dat nodig is, zoals het uitvoeren van gebruikerstesten en aankoopbegeleiding.

De eerste tekstuele Stooseflow Blauwdruk voor € 795
Contact opnemen
 • Complete tekstuele blauwdruk

  Geen oppervlakkige scans of snelle metingen, maar een uitgebreide tekstuele blauwdruk.

 • Inzicht in eigen behoeften

  Door gerichte vragen en oprechte interesse, krijgen jullie een diepgaand inzicht in jullie eigen behoeften.

 • Weten of we bij elkaar passen

  Tijdens het uitgebreide proces leren we elkaar kennen en ontdekken we of we goed bij elkaar passen.

*Of mogelijk volledig kosteloos op basis van een subsidie

Welke bedrijven ik heb geholpen met
mijn Stooseflow Blauwdruk

Ontdek een aantal van mijn klanten die ik heb geholpen met mijn Stooseflow Blauwdruk, door hun software-idee concreet, tastbaar en overdraagbaar te maken. Uiteraard ben ik trots op de waardevolle relaties die ik met ze heb opgebouwd en de resultaten die ik samen met ze heb bereikt.

Gerelateerde projecten van
mijn Stooseflow Blauwdruk

Ontdek een aantal Stooseflow Blauwdruk projecten waarin ik mijn klanten heb geholpen met mijn uitgebreide kennis van software en gebruikservaring. Door hun software-idee te verfijnen en duidelijke specificaties te bieden, heb ik niet alleen tijd en kosten bespaard, maar ook hun communicatie met softwareleveranciers effectiever gemaakt.

Alle Stooseflow Blauwdruk projecten bekijken
De online Stooseflow Blauwdruk projecten zijn nog onderweg. Uiteraard vertel ik je tijdens een kop koffie graag hoe ik klanten geholpen heb.
 • 5
  Software-ideeën concreet en overdraagbaar gemaakt voor 3 verschillende bedrijven.
 • 40%
  Gemiddelde foutreductie tijdens het realiseren van jullie software-idee.
 • 15%
  Gemiddelde kostenbesparing tijdens het ontwikkelen van jullie software-idee.

Wat klanten zeggen over
mijn Stooseflow Blauwdruk

Ontdek wat klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met mijn Stooseflow Blauwdruk en hoe ik ze heb geholpen. Hoor je graag meer van ze? Neem dan contact met ze op. Ik weet namelijk zeker dat ze je er graag meer over vertellen.

 • Professioneel en persoonlijk tegelijk, heeft Steven ons als organisatie begeleid naar een meer geautomatiseerde organisatie waardoor doorlooptijden zijn verkort en handling is verminderd. Een servicegerichte en uiterst effectieve aanpak!

  Foto van Elton Backx, de auteur van deze quote
  Elton Backx Eigenaar van De Heren Van Werk
 • We zochten al een tijd naar een systeem om onze taxatieprocessen te versnellen. Na twee mislukte pogingen vonden we Stooseflow. Steven heeft ons geholpen door met een Blauwdruk eindelijk goed in kaart te brengen wat wij willen en wat ons tijd bespaart. Super bedankt dat je ons hiermee zo hebt geholpen.

  Foto van Marvin Dansen, de auteur van deze quote
  Marvin Dansen Eigenaar van FH Taxaties

Veelgestelde vragen over
mijn Stooseflow Blauwdruk

Vind antwoorden op de veelgestelde vragen over mijn Stooseflow Blauwdruk, om je te helpen meer inzicht te krijgen in mijn aanpak en wat jullie kunnen verwachten. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem dan contact op - ik sta klaar om te helpen.

 • Is een Stooseflow Blauwdruk geschikt voor ons software-idee?
  +

  Ja, een Stooseflow Blauwdruk is geschikt voor elk software-idee. Of je nu een klein idee hebt voor een eenvoudige applicatie of een uitgebreid concept voor een complex softwareplatform, met een Stooseflow Blauwdruk wordt het tastbaar, concreet en gemakkelijk overdraagbaar.

 • Wat kost een Stooseflow Blauwdruk?
  +

  De kosten van een tekstuele Blauwdruk zijn €1.595,00, inclusief voorbereidingen, besprekingen en digitale oplevering. Deze prijs is exclusief reiskosten en BTW. Van een eventuele ondersteunende visuele Blauwdruk wordt de prijs bepaald op basis van het specifieke software-idee. Als kennismaking bied ik de eerste Blauwdruk aan voor slechts €795,00. Bovendien kan de eerste Blauwdruk mogelijk zelfs kosteloos worden gemaakt dankzij subsidies.

 • Hoe kan een Stooseflow Blauwdruk ons helpen bij het ontwikkelen van ons software-idee?
  +

  Een Blauwdruk biedt een gedetailleerde en concrete uitwerking van jullie software-idee, die voldoet aan de eisen van hoogwaardige software. Dit zorgt ervoor dat het idee tastbaar en overdraagbaar wordt, waardoor jullie een helder inzicht in het concept krijgen en een sterkere onderhandelingspositie bij softwareleveranciers.

 • Wat is de gemiddelde doorlooptijd van het maken van een Stooseflow Blauwdruk?
  +

  De ervaring leert dat het maken van een tekstuele Blauwdruk gemiddeld 4 tot 6 weken duurt. Voor het maken van een visuele Blauwdruk komt daar gemiddeld 4 tot 6 weken bij. De doorlooptijd is sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het specifieke software-idee, de eventuele wens voor een visuele Blauwdruk en de agenda’s van alle betrokkenen.

 • Wat is een tekstuele en een visuele Stooseflow Blauwdruk?
  +

  Een tekstuele Blauwdruk is een document dat concrete beschrijvingen bevat van de kenmerken en functionaliteiten van de software, en de verwachtingen van de gebruikers weergeeft. Een visuele Blauwdruk is een interactieve representatie van het eindproduct, waarin wordt duidelijk gemaakt hoe alle functionaliteiten met elkaar verbonden zijn en hoe de software moet worden ingericht om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen.

 • Hoe gaat Stooseflow om met vertrouwelijke bedrijfsinformatie die is verkregen tijdens het maken van een Stooseflow Blauwdruk?
  +

  Stooseflow voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waardoor jullie bedrijfsinformatie in veilige handen is. Ik heb zowel organisatorische als technische maatregelen getroffen om de informatie optimaal te beveiligen. Lees hierover meer in mijn privacyverklaring.

 • Biedt Stooseflow na afronding van de Stooseflow Blauwdruk ondersteuning bij het realiseren van ons software-idee?
  +

  Ja, nadat de Blauwdruk is ontwikkeld, bied ik volledige ondersteuning bij de realisatie van jullie software-idee. Ik denk graag mee tijdens het proces, bied begeleiding en blijf beschikbaar totdat de software volledig ontwikkeld is.

Contact opnemen