Stooseflow

Over

Stooseflow is in 2018 opgericht vanuit een liefde voor software. De eerste twee jaren stonden volledig in het teken van het ontwikkelen van software. Door mijn ervaringen en door goed naar de markt te luisteren, is Stooseflow sinds 2020 geëvolueerd naar een bedrijf dat zich richt op de optimalisatie van bedrijfsprocessen en software.

Ik ben ervan overtuigd dat duidelijke, efficiënte bedrijfsprocessen en optimaal ondersteunende software de sleutel zijn tot succes. Daarom combineer ik mijn uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen met mijn diepgaande kennis van software om bedrijven vooruit te helpen. Of jullie nu meer over- en inzicht nodig hebben of op zoek zijn naar manieren om de productiviteit of het werkplezier te verhogen - ik sta klaar om te helpen.

Verder lezen
Een foto van Steven Oosterbeek, de oprichter van Stooseflow, die op een bank zit en omringd wordt door drie mensen die lachen
Foto van Steven Oosterbeek, de oprichter van Stooseflow, die omringt wordt door drie mensen die lachen en naar het scherm van zijn laptop kijken

Steven, het gezicht achter Stooseflow

De drijvende kracht achter Stooseflow is Steven Oosterbeek. Hij is een afgestudeerde grafisch vormgever (2011) en software developer (2015, .ing) en heeft meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van gebruikerservaring en software. Met een grote liefde voor bedrijfsprocessen, software en mensen combineert hij creativiteit en technische expertise om bedrijven vooruit te helpen. Zijn persoonlijke missie? Mensen helpen: door bedrijven te helpen met hun bedrijfsprocessen en software en door hopelijk uiteindelijk medewerkers een toffe baan te bieden.

LinkedIn bekijken

Missen jullie over- en inzicht, ondervinden jullie veel knelpunten of hebben jullie veel handmatige invoer en dubbele processen? Met mijn diensten sta ik klaar om te helpen en jullie bedrijfsprocessen en software te optimaliseren. Heb je een ander vraagstuk waarvan je denkt dat ik de oplossing heb? Laten we dan een kop koffie drinken. Zonder verwachtingen, zonder verplichtingen.

Mijn diensten ontdekken

Mijn diensten zorgen voor tijd- en kostenbesparing, meer productiviteit en werkplezier en het resultaat is altijd gemakkelijk overdraagbaar.