Stooseflow Sparsessie

Een volledig inzichtelijk en optimaal door software ondersteund bedrijfsproces

Ook in jullie bedrijf komen bedrijfsprocessen voor. Deze moeten efficiënt en effectief zijn ingericht voor succes en werkplezier. Met een Stooseflow Sparsessie help ik jullie om een bedrijfsproces volledig te doorgronden en te visualiseren. Dit zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde manier over het proces praat en denkt, direct toepasbare verbeteringen worden ontdekt en dit optimaal wordt ondersteund door software.

Verder lezen
 • Verbeterd inzicht en begrip

  Iedereen binnen jullie bedrijf krijgt uitgebreide kennis en inzicht van het bedrijfsproces, inclusief hoe software dit optimaal kan ondersteunen, waardoor iedereen op dezelfde manier over het proces praat en denkt.

 • Efficiëntie en optimalisatie

  Inefficiënties worden duidelijk zichtbaar, waardoor gerichte verbeteringen kunnen worden aangebracht om het proces soepeler en efficiënter te laten verlopen en optimaal te laten ondersteunen door software.

 • Betere overdraagbaarheid

  Het visueel gemaakte proces is gemakkelijk overdraagbaar, waardoor de consistentie en kwaliteit van het werk worden gewaarborgd en jullie dit eenvoudig kunnen overdragen naar softwareleveranciers.

Welke stappen we doorlopen tijdens
mijn Stooseflow Sparsessie

Om samen het meeste inzicht in jullie bedrijfsproces te verkrijgen en dit zo goed mogelijk overdraagbaar te maken, doorlopen we tijdens een Stooseflow Sparsessie de volgende stappen. Deze stappen zijn gericht op het analyseren, visualiseren en optimaliseren van het proces.

 • 1. Vaststellen welk bedrijfsproces we aanpakken

  Tijdens een gesprek ontdekken we samen welk bedrijfsproces het meest geschikt is om aan te pakken, zodat we ons kunnen richten op de belangrijkste verbeterpunten.

 • 2. Sparren over het gekozen bedrijfsproces

  Met alle betrokken medewerkers analyseren en bespreken we het bedrijfsproces grondig, en brengen we de huidige situatie volledig in kaart voor een compleet overzicht.

 • 3. Bespreken van de bevindingen

  Ik werk de huidige situatie uit en maak een voorstel voor de wenselijke situatie. We bespreken dit en passen het aan, zodat het nauwkeurig en bruikbaar is voor implementatie.

 • 4. Opleveren en verder helpen als dat nodig is

  Ik lever de volledige documentatie en inzichten op en bied aanvullende hulp als dat nodig is, zoals een compleet adviesrapport, implementatie en aankoopbegeleiding.

De eerste complete Stooseflow Sparsessie voor € 595
Contact opnemen
 • Complete sparsessie

  Geen oppervlakkige scans of snelle metingen, maar een grondige sessie met concrete resultaten.

 • Direct toepasbare verbeteringen

  Ontdek verbeteringen die meteen kunnen worden toegepast, wat direct tijd en kosten bespaart.

 • Weten of we bij elkaar passen

  Door onze uitgebreide Sparsessie leren we elkaar kennen en ontdekken we of we goed bij elkaar passen.

*Of mogelijk volledig kosteloos op basis van een subsidie

Welke bedrijven ik heb geholpen met
mijn Stooseflow Sparsessie

Ontdek een aantal van mijn klanten die ik heb geholpen met mijn Stooseflow Sparsessie, door ze uitgebreide kennis en inzicht te geven in een bedrijfsproces en dit gemakkelijk overdraagbaar te maken. Uiteraard ben ik trots op de waardevolle relaties die ik met ze heb opgebouwd en de resultaten die ik samen met ze heb bereikt.

Gerelateerde projecten van
mijn Stooseflow Sparsessie

Ontdek een aantal Stooseflow Sparsessie projecten waarin ik mijn klanten heb geholpen met mijn uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en software. Door hun bedrijfsprocessen inzichtelijk en visueel te maken, hebben ze niet alleen tijd en kosten bespaard, maar ook hun werkplezier verhoogd.

Alle Stooseflow Sparsessie projecten bekijken
De online Stooseflow Sparsessie projecten zijn nog onderweg. Uiteraard vertel ik je tijdens een kop koffie graag hoe ik klanten geholpen heb.
 • 8
  Bedrijfsprocessen van 4 bedrijven inzichtelijk en overdraagbaar gemaakt.
 • 10.193
  Minuten aan besparing van doorloop- en werktijd inzichtelijk gemaakt.
 • 47
  Knelpunten geïdentificeerd en geadviseerd hoe deze te verhelpen.

Wat klanten zeggen over
mijn Stooseflow Sparsessie

Ontdek wat klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met mijn Stooseflow Sparsessie en hoe ik ze heb geholpen. Hoor je graag meer van ze? Neem dan contact met ze op. Ik weet namelijk zeker dat ze je er graag meer over vertellen.

 • Professioneel en persoonlijk tegelijk, heeft Steven ons als organisatie begeleid naar een meer geautomatiseerde organisatie waardoor doorlooptijden zijn verkort en handling is verminderd. Een servicegerichte en uiterst effectieve aanpak!

  Foto van Elton Backx, de auteur van deze quote
  Elton Backx Eigenaar van De Heren Van Werk
 • Tijdens de Sparsessie voelde het alsof we een spiegel voorgehouden kregen voor ons order-to-cash bedrijfsproces. Steven heeft ons geholpen om het proces echt te zien en verbeterpunten vast te stellen die we meteen konden toepassen. Hierdoor hebben we ons proces meteen aanzienlijk kunnen verbeteren. Bedankt!

  Foto van Tommy Schollen, de auteur van deze quote
  Tommy Schollen Directeur van Dutsch Workwear

Veelgestelde vragen over
mijn Stooseflow Sparsessie

Vind antwoorden op de veelgestelde vragen over mijn Stooseflow Sparsessie, om je te helpen meer inzicht te krijgen in mijn aanpak en wat jullie kunnen verwachten. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem dan contact op - ik sta klaar om te helpen.

 • Is een Stooseflow Sparsessie geschikt voor ons bedrijf?
  +

  Ja, een Stooseflow Sparsessie is geschikt voor bedrijven van elke omvang en in elke sector die behoefte hebben aan uitgebreide kennis en inzicht van een bedrijfsproces, inclusief hoe software dit optimaal kan ondersteunen.

 • Wat kost een Stooseflow Sparsessie?
  +

  De kosten van een Sparsessie bedragen €1.195,00, inclusief voorbereidingen, besprekingen en digitale opleveringen. Deze prijs is exclusief reiskosten en BTW. Als kennismaking bied ik de eerste Sparsessie aan voor slechts €595,00. Bovendien kan de eerste Sparsessie mogelijk zelfs kosteloos worden gemaakt dankzij subsidies.

 • Wat levert een Stooseflow Sparsessie ons bedrijf op?
  +

  Een Sparsessie biedt diepgaand inzicht in een bedrijfsproces en de verbeteringen ervan. Dit zorgt ervoor dat iedereen op dezelfde manier over het proces praat en denkt, het proces gemakkelijk overdraagbaar wordt, tijd en kosten bespaard worden en het werkplezier wordt verhoogd.

 • Wat krijgen we precies bij een Stooseflow Sparsessie?
  +

  Aan het einde van het proces ontvangen jullie een digitaal uitgewerkte versie van zowel de huidige als de wenselijke situatie van jullie bedrijfsproces.

 • Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een Stooseflow Sparsessie?
  +

  Van aanvraag tot resultaat duurt het gemiddeld vier tot zes weken. De gemiddelde doorlooptijd van een Sparsessie is wel sterk afhankelijk van de agenda’s van alle betrokkenen.

 • Zijn de resultaten van een Stooseflow Sparsessie direct toepasbaar binnen ons bedrijf?
  +

  Ja, veel van de verbeteringen die tijdens een Sparsessie worden ontdekt zijn direct toepasbaar binnen jullie bedrijf. Sommige verbeteringen hebben echter vervolgstappen nodig om volledig te implementeren.

 • Wat zijn concrete voorbeelden van knelpunten die tijdens een Sparsessie zijn geïdentificeerd en opgelost?
  +

  Knelpunten zijn uiteraard sterk afhankelijk van het bedrijf en de sector waarin ze zich bevinden. Een aantal concrete en generieke voorbeelden zijn: het moeten verzamelen van factuurinformatie uit verschillende bronnen, het kwijtraken van belangrijke gegevens, niet optimaal werkende koppelingen, veel handmatige handelingen en moeite hebben met het vinden van specifieke informatie.

 • Hoe gaat Stooseflow om met vertrouwelijke bedrijfsinformatie die is verkregen tijdens een Stooseflow Sparsessie?
  +

  Stooseflow voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waardoor jullie bedrijfsinformatie in veilige handen is. Ik heb zowel organisatorische als technische maatregelen getroffen om de informatie optimaal te beveiligen. Lees hierover meer in mijn privacyverklaring.

 • Biedt Stooseflow na afloop van de Stooseflow Sparsessie ondersteuning bij het implementeren van voorgestelde verbeteringen?
  +

  Ja, nadat jullie bedrijfsproces volledig in kaart is gebracht, bied ik volledige ondersteuning bij het implementeren van de voorgestelde verbeteringen. Ik denk graag mee tijdens het proces, bied begeleiding en blijf beschikbaar totdat de wenselijke situatie is bereikt.

Contact opnemen