Stooseflow Maatwerk

Software dat volledig op maat is gemaakt en naadloos ondersteund

Hoewel standaard softwareoplossingen vaak voldoende ondersteuning bieden, kan het zijn dat jullie behoeften zo specifiek zijn dat maatwerk nodig is. Met Stooseflow Maatwerk ontwerpen en ontwikkelen we software die volledig aan jullie wensen voldoet en naadloos jullie bedrijfsprocessen ondersteunt. Dit helpt jullie tijd en kosten te besparen, het werkplezier te verhogen en een concurrentievoordeel te krijgen.

Verder lezen
 • Naadloze ondersteuning

  Er wordt precies ontwikkeld wat jullie nodig hebben, waardoor de software naadloos ondersteund en er geen overbodige functies en beperkingen van standaard software in zitten.

 • Schaalbaar en flexibel

  De software wordt gemakkelijk uitgebreid en aangepast, waardoor de software altijd actueel blijft met de nieuwste behoeften en uitdagingen van jullie bedrijf.

 • Concurrentievoordeel

  Er kunnen unieke en onderscheidende functies en mogelijkheden worden ontwikkeld, wat kan leiden tot innovatieve bedrijfsprocessen en concurrentievoordeel.

Welke stappen we doorlopen tijdens
mijn Stooseflow Maatwerk

Om ervoor te zorgen dat de software aan al jullie verwachtingen voldoet, doorlopen we tijdens de Stooseflow Maatwerk de volgende stappen. Deze stappen zijn gericht op het definiëren van de vereisten en het ontwerpen, ontwikkelen en zorgvuldig testen van het Maatwerk, om buitengewoon gebruiksvriendelijke en optimale software te realiseren.

 • 1. Vaststellen wat jullie wensen en behoeften zijn

  Tijdens een gesprek brengen we de functies, wensen en behoeften in kaart waar de software aan moet voldoen, om zo jullie processen optimaal te ondersteunen.

 • 2. Maken en testen van complete Blauwdruk

  Ik maak een tekstuele en visuele Blauwdruk die ik test met eindgebruikers op de werkvloer, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op hun behoeften.

 • 3. Visueel ontwerp maken van het Maatwerk

  Op basis van de definitieve Blauwdruk maak ik het visuele ontwerp en zorg ik ervoor dat het precies is zoals jullie voor ogen hebben, inclusief een intuïtieve gebruikersinterface.

 • 4. Ontwikkelen, lanceren en onderhouden

  In samenwerking met een ander softwarebedrijf ontwikkel en lanceer ik het Maatwerk op een veilige server. Ik zorg ervoor dat dit operationeel blijft en bied aanvullende hulp indien nodig.

Welke bedrijven ik heb geholpen met
mijn Stooseflow Maatwerk

Ontdek een aantal van mijn klanten die ik heb geholpen met mijn Stooseflow Maatwerk, door software te maken die volledig aan hun wensen voldoet en naadloos hun bedrijfsprocessen ondersteund. Uiteraard ben ik trots op de waardevolle relaties die ik met ze heb opgebouwd en de resultaten die ik samen met ze heb bereikt.

Gerelateerde projecten van
mijn Stooseflow Maatwerk

Ontdek een aantal Stooseflow Maatwerk projecten waarin ik klanten heb geholpen met mijn uitgebreide kennis van software en gebruikerservaring. Door optimale software te bouwen die hun bedrijfsprocessen naadloos ondersteunt, heb ik niet alleen tijd en kosten bespaard, maar ook groei en een concurrentievoordeel mogelijk gemaakt.

Alle Stooseflow Maatwerk projecten bekijken
De online Stooseflow Maatwerk projecten zijn nog onderweg. Uiteraard vertel ik je tijdens een kop koffie graag hoe ik klanten geholpen heb.

Wat klanten zeggen over
mijn Stooseflow Maatwerk

Ontdek wat klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met mijn Stooseflow Maatwerk en hoe ik ze heb geholpen. Hoor je graag meer van ze? Neem dan contact met ze op. Ik weet namelijk zeker dat ze je er graag meer over vertellen.

 • Buitengewoon goede ervaring met Stooseflow, de gebouwde applicaties vereenvoudigen en automatiseren een grootdeel van onze bedrijfsprocessen en is niet meer weg te denken. Scheelt ons ontzettend veel tijd en moeite. Zeker ook aan te raden als partner om je huidige workflow eens onder de loop te nemen!

  Foto van Jan-Paul Monster, de auteur van deze quote
  Jan-Paul Monster Eigenaar van Coldtec

Veelgestelde vragen over
mijn Stooseflow Maatwerk

Vind antwoorden op de veelgestelde vragen over mijn Stooseflow Maatwerk, om je te helpen meer inzicht te krijgen in mijn aanpak en wat jullie kunnen verwachten. Is er toch nog iets onduidelijk? Neem dan contact op - ik sta klaar om te helpen.

 • Is Stooseflow Maatwerk geschikt voor ons bedrijf?
  +

  Ja, Stooseflow Maatwerk is geschikt voor bedrijven van elke omvang en in elke sector die behoefte hebben aan softwareoplossingen die volledig zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en bedrijfsprocessen. Of je nu een klein bedrijf bent dat efficiëntere workflows wil creëren, of een groot bedrijf dat geavanceerde integraties en schaalbare oplossingen nodig heeft, Stooseflow Maatwerk kan de juiste oplossing bieden.

 • Wat kost Stooseflow Maatwerk?
  +

  De kosten voor het ontwikkelen van een Stooseflow Koppeling hangen sterk af van de complexiteit van de software en de specifieke vereisten van het project. Nadat we deze details in de eerste drie stappen hebben vastgesteld, spreken we een vaste prijs af, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

 • Wat levert Stooseflow Maatwerk ons bedrijf op?
  +

  Met Stooseflow Maatwerk krijgen jullie een software-systeem dat perfect aansluit op jullie specifieke behoeften en bedrijfsprocessen. Dit resulteert in aanzienlijke voordelen, zoals verhoogde efficiëntie en productiviteit, kosten- en tijdbesparing, en biedt jullie schaalbaarheid, flexibiliteit en een concurrentievoordeel.

 • Hoe lang duurt het voordat Stooseflow Maatwerk operationeel is?
  +

  De tijd die nodig is om Stooseflow Maatwerk volledig operationeel te maken, is sterk afhankelijk van de complexiteit van de software en de specifieke vereisten van het project. Over het algemeen probeer ik om een realistische en haalbare tijdslijn vast te stellen tijdens de eerste fase van het project, waarbij ik rekening houd met factoren zoals de omvang van de software, de beschikbaarheid van middelen en de gewenste functionaliteiten. Gemiddeld genomen kan de ontwikkeling van Stooseflow Maatwerk enkele weken tot enkele maanden kosten.

 • Ontwikkeld Stooseflow Stooseflow Maatwerk alleen?
  +

  Nee, om sneller en beter software te kunnen leveren en de continuïteit te waarborgen, werk ik samen met een softwarebedrijf uit de regio. Zij ondersteunen mij bij het ontwikkelen van de software en bieden hulp waar nodig, ook als ik er even niet ben.

 • Wat gebeurt er met de software van de Stooseflow Koppeling als Stooseflow wegvalt?
  +

  Als Stooseflow wegvalt, blijft de software van Stooseflow Maatwerk operationeel en beschikbaar voor gebruik. Dankzij uitgebreide documentatie, het gebruik van gangbare software, containerisatietechnologie en geautomatiseerde tests is de software gemakkelijk en snel overdraagbaar naar andere softwareleveranciers. Bovendien werk ik samen met een softwarebedrijf uit de regio, dat altijd klaarstaat om ondersteuning te bieden en de continuïteit te waarborgen.

 • Hoe gaat Stooseflow om met vertrouwelijke bedrijfsinformatie die is verkregen tijdens het ontwikkelen van Stooseflow Maatwerk of wordt verwerkt door Stooseflow Maatwerk?
  +

  Stooseflow voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waardoor jullie bedrijfsinformatie in veilige handen is. Ik heb zowel organisatorische als technische maatregelen getroffen om de informatie optimaal te beveiligen. Lees hierover meer in mijn privacyverklaring.

 • Biedt Stooseflow na afronding van het Stooseflow Maatwerk ondersteuning bij het operationeel houden van het Maatwerk?
  +

  Ja, nadat het Maatwerk is ontwikkeld, blijf ik volledige ondersteuning bieden voor het operationeel houden van het Maatwerk en het eventueel verder ontwikkelen ervan. We sluiten een onderhoudscontract af, waarin ik onder andere een uptime van 99.9% garandeer, afspreek dat fouten binnen twee werkdagen worden opgelost en ik periodieke updates en verbeteringen uitvoer om het Maatwerk up-to-date te houden.

Contact opnemen