Stooseflow

Maatwerk software waarmee bouw- en techniekbedrijven wekelijks veel tijd, fouten en frustratie besparen.

Van inzicht in bedrijfsprocessen met waar software kan ondersteunen, tot het koppelen en maken van software waarmee graag wordt gewerkt.

De missie van Stooseflow

Wij geloven dat bedrijven productiever worden en hun medewerkers gelukkiger, als ze ondersteuning krijgen door software waarmee ze graag werken

Daarom zijn we in 2018 begonnen aan onze missie om buitengewoon gebruiksvriendelijke software te maken voor bedrijven. Vanaf die tijd hebben we veel mooie bedrijven in verschillende branches mogen helpen. Maar omdat de vraag en betrokkenheid vanuit de bouw en techniek de afgelopen jaren flink is gegroeid, richten we ons vanaf 2023 volledig op het maken van online bedrijfssoftware voor de bouw en techniek — van standaard software tot maatwerk.

Waarom maatwerk van Stooseflow

Optimaal ingerichte bedrijfsprocessen en online bedrijfssoftware dat naadloos bij ze past

Tijdens een nauwe samenwerking optimaliseren we je bedrijfsprocessen en ontwikkelen we online bedrijfssoftware dat naadloos bij ze past. We maken een buitengewoon gebruiksvriendelijke oplossing waarmee je medewerkers graag werken, waardoor zij gelukkiger worden en je bedrijf productiever.

 • Optimaal ingericht en ondersteund proces

  Met de juiste vragen en een oprechte nieuwsgierigheid weten we de problemen naar boven te krijgen die ertoe doen. Samen met onze kennis over bedrijfsprocessen zorgt dat ervoor dat we bedrijfsprocessen niet alleen optimaal kunnen ondersteunen met software, maar ook optimaal kunnen inrichten.

 • Meer tijd, minder fouten en frustratie

  Door de nauwe samenwerking en uitvoerige gebruikerstesten op de werkvloer, zijn onze oplossingen buitengewoon toegankelijk, gebruiksvriendelijk en ondersteunend. Daardoor bespaar je een hoop tijd, fouten en frustratie. Tijd en energie dat je veel beter kunt besteden aan wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

 • Krachtig, veilig en overdraagbaar

  De software die we schrijven is duidelijk, goed ingericht en altijd gedekt door geautomatiseerde tests. Hierdoor zijn onze oplossingen betrouwbaar, krachtig en eenvoudig overdraagbaar. Ook besteden we veel aandacht aan de veiligheid van data, waardoor al je data veilig is, altijd beschikbaar is en alleen voor jullie inzichtelijk is.

 • Veel kennis over bedrijfsprocessen
 • Veel ervaring met de bouw en techniek
 • Buitengewoon gebruiksvriendelijke software
Maatwerk van Stooseflow

Ontdek het maatwerk waarmee we drukke bedrijven in de bouw en techniek wekelijks gemiddeld 20 uur laten besparen

Met bijzonder veel liefde en oprechte aandacht hebben we tijd geïnvesteerd in elk project. We hebben goed geluisterd, de juiste vragen gestelt en daardoor altijd samen de perfecte oplossing bedacht en ontwikkelt. En om er zeker van te zijn dat elke oplossing écht ondersteunt, veel waarde toevoegt en medewerkers gelukkig maakt, hebben we ze constant op de werkvloer getest.

 • Coldtec beheerapplicatie

  Online bedrijfssoftware voor het afhandelen van opdrachten voor onderhoud en het bijhouden van de status van zuur- en chemicaliënkasten.

  Ontdekken →
 • Coldtec B2C offerte software

  Online bedrijfssoftware voor het optimaliseren en automatiseren van het maken van offertes op maat voor consumenten.

  Ontdekken →

Hoewel maatwerk software soms de betere keuze is, omdat je bijvoorbeeld maar een klein deel van een (duur) software pakket gebruikt of je unieke bedrijfsprocessen erop moet aanpassen, zijn onze standaard producten vaak een goede oplossing.

Producten ontdekken →
Contact met Stooseflow

Samen jouw bedrijf in de bouw of techniek productiever maken?

Op zoek naar verhelderend inzicht in een bedrijfsproces met waar software kan ondersteunen, je idee voor software concreet en tastbaar, een koppeling tussen verschillende systemen of een stukje maatwerk? Wij helpen je graag. Vrijblijvend een kop koffie drinken mag natuurlijk ook altijd.