Stooseflow

Samen een software product maken voor de bouw of techniek

We zijn overtuigd van samenwerken. Daarom investeren we veel in duurzame samenwerkingen met bedrijven, om zo online bedrijfssoftware te maken waarmee graag wordt gewerkt.

Waarom bedrijven in de bouw en techniek graag met ons samenwerken

We investeren met bijzonder veel liefde en oprechte aandacht tijd in de samenwerkingen die we opzetten. We luisteren goed, denken mee en zijn transparant. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn dat je tijdens een samenwerking leert, groeit en elkaar inspireert. We houden rekening met ieders belangen en bieden voldoende ruimte voor ideeën en feedback. Zo helpen we samen bedrijven in de bouw en techniek aan online bedrijfssoftware waarmee graag wordt gewerkt.

Illustratie van een driedelig team dat samen een cirkeldiagram in elkaar zet

Hoe we samen online bedrijfssoftware maken waarmee graag wordt gewerkt

Door te luisteren en de juiste vragen te stellen achterhalen we de echte problemen en bedenken we samen een oplossing. We ontwerpen eerst de gebruikerservaring in de vorm van een high-fidelity klikbaar prototype dat we met medewerkers op de werkvloer testen. Nadat we deze samen hebben geperfectioneerd ontwikkelen we in korte sprints de eerste versie van de online bedrijfssoftware (de MVP), waarbij de bouw- of techniekbedrijven sterk worden betrokken.

Illustratie van een klant en developer die samen software ontwikkelen

Wat wij met de online bedrijfssoftware doen

Tijdens de ontwikkeling van de online bedrijfssoftware valideren we het idee samen met een onderzoeksbureau in de markt. Dat doen we bij zoveel mogelijk bedrijven met behulp van interviews en het klikbare prototype. Als er genoeg marktpotentieel is voor het product zetten wij hem in de markt. De bedrijven waarmee we samenwerken mogen de software blijven gebruiken, ook als het uiteindelijk niet in de markt wordt gezet.

Illustratie van een developer die zijn software deelt met een bedrijf uit de bouw of techniek door het te laten zien op een laptop

Wat we aan investering vanuit een bedrijf verwachten

We zijn ervan overtuigd dat online bedrijfssoftware pas echt goed wordt als je het blijft valideren bij de mensen die er dagelijks mee werken. Daarom vragen we - naast tijd voor de eerste gesprekken - tijd met meerdere medewerkers om de gebruikerservaring en de ontwikkelde software op de werkvloer te testen. Als laatste vragen we 20% tot 40% van de begroting voor de eerste versie.

Illustratie van een vierdelig team dat samen een puzzel in elkaar zet

Wat een samenwerking oplevert voor het bedrijf

Naast dat het een leuk traject is waarin we veel van elkaar leren en elkaar inspireren, ontwikkelen we samen online bedrijfssoftware waarmee we de bouw en techniek helpen. De bedrijven waarmee we samenwerken kunnen er direct en als eerste mee aan de slag en mogen de software (gratis) blijven gebruiken. En omdat ze sterk betrokken zijn tijdens het hele proces, krijgen ze vrijwel software op maat dat vrijwel precies past bij hun bedrijfsprocessen.

Illustratie van een vierdelig team dat samen succes viert
Contact met Stooseflow

Samen jouw bedrijf in de bouw of techniek productiever maken?

Op zoek naar verhelderend inzicht in een bedrijfsproces met waar software kan ondersteunen, je idee voor software concreet en tastbaar, een koppeling tussen verschillende systemen of een stukje maatwerk? Wij helpen je graag. Vrijblijvend een kop koffie drinken mag natuurlijk ook altijd.