Stooseflow maakt gebruik van cookies. Door de website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Ik snap het

Een totaaloplossing voor installateurs

Climatools is een SaaS webapplicatie en een totaaloplossing voor installateurs. Met behulp van handige en gebruiksvriendelijke modules ondersteunt de webapplicatie installateurs op het gebied van planning, logistiek en administratie. Hierdoor worden de processen geoptimaliseerd en voldoet een installatiebedrijf altijd aan alle regelgeving op het gebied van koudemiddelenadministratie.

Algemene details van een werkbon voor een koudemiddel installateur
Eenvoudig een werkbon aanmaken en koppelen aan een monteur en installatie

De werkbonnenmodule

Voor de werkbonnenmodule van Climatools heeft Stooseflow geholpen met de ontwikkeling van de detailspagina. Binnen de pagina kan een monteur, de klant en de installatie waar de werkbon voor is bedoeld worden gekoppeld. De monteur kan de werkbon vervolgens zien en weet daardoor precies waar hij moet zijn en wat voor installatie hem te wachten staat.

Een monteur kan zijn uren, kilometers, ondervindingen en metingen opslaan en kan eventueel een uitgevoerde koudemiddelenmutatie aan de werkbon koppelen. Vervolgens kan een werkbon afgerond worden door de klant zijn handtekening te laten zetten op een tablet.

Activiteiten details van een werkbon voor een koudemiddel installateur
Eenvoudig uren, kilometers, ondervindingen en metingen invullen en opslaan