Omdat we veel waarde hechten aan je privacy, vragen we je toestemming om cookies te plaatsen. We plaatsen alleen cookies voor het analyseren van bezoek op onze website. Lees meer in onze privacyverklaring.
Niet toestaan Toestaan

Climatools is een handige webapplicatie die installateurs ondersteunt op het gebied van planning, logistiek en administratie. Hierdoor worden bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en voldoet een installatiebedrijf altijd aan alle wet- en regelgeving op het gebied van koudemiddelen administratie. Omdat er vanuit de installateurs veel vraag was naar het automatiseren van werkbonnen is Stooseflow gevraagd om te helpen bij het ontwikkelen van die module.

Algemene details van een werkbon voor een koudemiddel installateur
Eenvoudig een werkbon aanmaken en koppelen aan een monteur en installatie

De werkbonnenmodule

Binnen deze module kan de installateur eenvoudig een installatie koppelen aan een werkbon. Een installateur bekijkt vervolgens de werkbon en weet precies waar hij moet zijn en welke installatie hem te wachten staat. Achteraf kan hij zijn kilometers, bevindingen en metingen opslaan en een uitgevoerde koudemiddelen mutatie koppelen aan de werkbon. De werkbon is afgerond als de klant zijn handtekening zet via de installateur zijn tablet of smartphone.

Activiteiten details van een werkbon voor een koudemiddel installateur
Eenvoudig uren, kilometers, ondervindingen en metingen invullen en opslaan

Waardevolle tijd bespaard

De werkbonnen module is inmiddels bij alle installateurs die gebruik maken van Climatools een vast onderdeel van de administratie en planning. Omdat installateurs een hoop tijd besparen, wordt deze module gezien als één van de meest waardevolle. Hierdoor is niet alleen Climatools blij met ons werk, maar ook alle klanten van Climatools.