Stooseflow

Kennis over het maken van online bedrijfssoftware

Graag delen we onze kennis over het maken van online bedrijfssoftware waarmee graag wordt gewerkt. Van hoe je een nieuw concept snel leven in blaast tot het schrijven en lanceren van de software.

  • Wireframe

    Een wireframe is een blauwdruk van nieuwe online bedrijfssoftware, waarbij de focus ligt op indeling en beschikbare functionaliteiten. Het is het skelet waarmee de indeling en functionaliteiten worden bepaald en vormt de basis voor een klikbaar prototype waarmee nieuwe online bedrijfssoftware tot leven komt en wordt getest.

  • Een klikbaar prototype

    Een klikbaar prototype simuleert de werking van nieuwe online bedrijfssoftware. Het is een efficiënte manier om een concept voor nieuwe online bedrijfssoftware snel leven in te blazen, te valideren en te verbeteren voordat de software echt wordt ontwikkelt.

  • Minimal Viable Product (MVP)

    Een minimal viable product (MVP) is de eerste versie van nieuwe online bedrijfssoftware met voldoende functies om bruikbaar te zijn. Hierdoor is het relatief snel ontwikkelt, waardoor vroege eindgebruikers er snel mee aan de slag gaan en feedback geven voor toekomstige ontwikkelingen.